De visie van Plafondlux  is heel simpel. 

We staan ervoor om onze klanten onder te dompelen in een warm, gezellig en aangenaam interieur waar ons plafond mee zorgt om van jullie huis een Thuis te maken.


In 1999 ontstond Plafondlux uit een elektriciteitsbedrijf, sindsdien specialiseerde Benjamin Nicasens in het plaatsen van spanplafonds en -wanden, iets wat enige vaardigheid en kunde vereist. Sinds dan groeide Plafondlux uit tot een (h)echt familiebedrijf met een vast team van eigen installateurs waardoor we ondertussen al meer dan 20 jaar lang kwaliteit en vakkundigheid kunnen aanbieden aan onze klant.


Tijdens de start van Plafondlux werd er standaard gewerkt met een PVC-folie, doorheen de jaren evolueerde de markt en kwamen er ook kwalitatieve polyester folies op de markt. 

We evolueerden mee met de markt en hebben daardoor ondertussen voldoende vakkundigheid opgebouwd om beide varianten te kunnen aanbieden en plaatsen. Samen met onze leveranciers trachten we steeds innoverend te zijn en werken we uitsluitend met performante spanplafond in de meest trendy kleuren of, wanneer gewenst, bedrukt met een print naar de keuze van de klant. Het is allemaal mogelijk! Naast onze strakke spanplafonds bezitten we ook ervaring in de elektriciteitswereld waardoor het geen probleem is om bijvoorbeeld ook uw (nieuwe) verlichting in het spanplafond te integreren.